Custom Camp

150 CustomCampers

150 CustomCampers

In augustus 2016 hebben wij de 150e CustomCamper mogen opleveren en daar zijn we natuurlijk best wel trots op!

methorst

 

 

 

 

 


 

In een periode van ruim 4,5 jaar is het bedrijf gegroeid en hebben we het voorrecht om steeds meer campers te mogen maken. Klein, groot, oud of jong, allerlei soorten bussen zien we voorbij komen. En zoals u van ons gewend bent, allen 100% custom made en uniek!

DSC_1810DSC_5278


CustomCampSCA hefdak


 

camper ombouwcamperinbouw


 

5 jarig bestaan

1 januari 2017 bestaat CustomCamp 5 jaar. Een goed moment om te bekijken hoe we verder gaan. Welke campers hebben we het meeste gebouwd? Wat is een geliefd model? Wat zijn de grootste uitdagingen geweest, maar belangrijkste nog, waar hebben we het meeste van geleerd en wat kunnen we allemaal nog leren.

CustomCamp bestaat momenteel uit 2 locaties omdat we aan de Van Lennepstraat uit ons jasje zijn gegroeid. Ideaal is het pendelen tussen 2 plekken natuurlijk niet. Dus ook hier gaan we ons over beraden. Hoe groot of klein moet CustomCamp zijn? Wat is ideaal?


Het nieuwe custom

CustomCamp staat bekend om custom made campers. Niets is standaard en de klant heeft de regie. Dat heeft er dan ook voor gezorgd dat er inmiddels 150 unieke campers uit de werkplaats zijn gerold. Wel zien we dat een bepaald model steeds weer terugkomt en dat is ook niet zo gek.  Een paar modellen zijn qua indeling inmiddels zo uitgekiend dat het haast jammer is om er nog iets aan te willen wijzigen.

Terugkijkend hebben we dan ook het besluit genomen een paar ‘standaard indelingen’ aan te bieden. Uiteraard kan er aan elke model geschaafd worden en bepaalt u ten allen tijde zelf zaken als kleur hout, stoffering e.d.. Door van een basis uit te gaan heeft de klant al vrij snel een goed beeld van ruimte, mogelijkheden en welk busformaat hun past,. En niet minder belangrijk, ook een helder idee van de kosten.

Binnenkort treft u op de website een kop aan met basis modellen.

Hier alvast een paar die het zeker gaan worden.

customcampcamperstoffering


camperhuur hengelovrolijke camper

 

 

 


customcampcustomcamp


camperinbouwDSC_5278


 

 25 augustus 2016

Actueel

Copyright © 2018 CustomCamp | sitemap | online partner: web & co