Custom Camp

CustomCamp 5 jaar!

CustomCamp 5 jaar!

CustomCamp bestaat 1 januari 2017 5 jaar! Met inmiddels ruim 165 CustomCampers op de weg kunnen we terugkijken op 5 intensieve, maar fantastische jaren!

peugeot Expert camper

 

 

 

 

 


Bij de start van het bedrijf konden we alleen maar dromen van waar we nu staan. Niet alleen hebben we vele unieke campers en interessante projecten mogen bouwen, ook hebben we het voorrecht gehad om bijzondere klanten te ontmoeten die voor altijd in onze herinnering zullen blijven. En dat is gelukkig in de positieve zin van het woord! :-)

minicamper

 

 

 

 

 


Ook zijn we dankbaar voor een zeer fijn team aan medewerkers die er samen met ons keer op keer weer een succes van willen maken. Jan, Richard, Erick, Remco, Niek, Satiye, Linda, Gerrit, Jos en Maleah, hartelijk dank voor jullie enorme inzet in de afgelopen jaren.

En nee, het was niet alleen maar rozengeur en maneschijn. Het was keihard werken, een paar keer flink op je gezicht stuiteren en veel wijze lessen in korte tijd. Maar het was het waard. Meer dan waard! En daarom zijn we zeer gemotiveerd om de komende jaren minstens zo succesvol te maken als de laatste jaren!

DSC_5278

 

 

2 december 2016

Actueel

Copyright © 2017 CustomCamp | sitemap | online partner: web & co