Custom Camp

CustomCamp gaat verhuizen!

CutstomCamp gaat verhuizen!

Na bijna 6 jaar met veel plezier gewerkt te hebben aan de Van Lennepstraat 38 te Hengelo, is het nu tijd voor een plek met meer ruimte!!

En daarom…hebben wij ons eigen bedrijfspand gekocht!

En wel aan de Granaatsraat 46 te Hengelo. Een fantastische ruimte met een zeer riante werkplaats en maar liefst 3 mooie kantoorruimtes! We staan te popelen!

Op 1 november krijgen we de sleutel en dan zal er hard gewerkt moeten worden om het pand productie klaar te maken met o.a. extra parkeerplaatsen, een tweede verdieping in de werkplaats en natuurlijk onze eigen CustomCamp touch! Het streven is om dit jaar nog te verhuizen!

We zullen ook straks in het nieuwe pand minimaal 4 campers per maand onder handen nemen, maar hebben de mogelijkheid om eventueel 6 bussen te stallen en dat is een geweldige vooruitgang! Zo hebben we naast alle complete inbouwprojecten ook ruimte voor deel inbouw, aanpassingen, onderhoud e.d..

Voorlopig zitten we nog even op onze oude stek en proberen we alle lieve buurtjes over te halen om mee te verhuizen, want die gaan we vast en zeker vreselijk missen!

granaatstraat

1 september 2017

Actueel

Copyright © 2018 CustomCamp | sitemap | online partner: web & co