Custom Camp

Hefdak camper

Hefdak camper

 

 

Hefdak Nissan NV200

Kort geleden hebben wij laten weten dat CustomCamp de enige leverancier is in Nederland van het Drivelogde hef-slaapdak voor de Nissan NV200 CustomCamper. Dat onze leverancier in Engeland mooie daken maakt weten we inmiddels. Daarom hebben wij deze maand ook een hef-slaapdak laten maken voor een Fiat Scudo (zelfde als Peugeot Expert en Citroën Jumpy). Komende week wordt deze geplaatst.

Hefdak VW T5

Maar onze volgende uitdaging is de VW T5, de meest geliefde bus om te voorzien van een hef-slaapdak. Wij werken natuurlijk al met Reimo en SCA daken, maar volgende maand gaan we de uitdaging aan met een Drivelogde hefdak voor de VW T5. Waarom?

Prijzen hefdak

Hefdaken zijn niet goedkoop. Voor een hef-slaapdak voor een VW T5 betaal je inclusief montage al gauw € 5.500,–. Een forse investering dus. Wij kunnen het Drivelodge hefdak voordeliger aanbieden. Volgende maand is dan ook erg spannend. Voldoet het Engelse dak aan onze strenge eisen en hebben we straks een dak voor de VW T5 in handen wat voor veel meer mensen betaalbaar is? We houden u op de hoogte!

DSC_1362

24 augustus 2013

Actueel

Copyright © 2018 CustomCamp | sitemap | online partner: web & co