Custom Camp

Stoelhoes camper

Stoelhoes camper

U kent het vast wel. Versleten voorstoelen, suffe stof op de voorstoelen of voorstoelen die gewoon totaal niet matchen met de rest van de camper.

stoelhoes camperstoelhoes camper


 

Op smaak gemaakt

Wij zien het vaak voorbij komen. Super leuke, frisse CustomCamp interieurs waarbij het natuurlijk reuze handig is als de voorstoelen kunnen bijdraaien. Maar die stoelen passen natuurlijk bijna nooit bij het interieur, want in de meeste gevallen zijn ze lichtgrijs, donkergrijs of grijs. Niet echt spannend en vrolijk, zeker niet in de gemiddelde bus.

 

Op maat gemaakt

Maar ook oldtimers zijn vaak toe aan een nieuw stofje voor de voorstoelen en veel originele stoffen zijn nog volop verkrijgbaar! Helaas is opnieuw stofferen een kostare aangelegenheid en zijn de hoezen die verkrijgbaar zijn allerminst verfrissend te noemen. En daarom is er nu de CustomCamp stoelhoes!

DSC_5155

DSC_5163


 

Bijzonder betaalbaar!

In samenwerking met Brocant en Bijzonder kunnen voor alle stoelen hoezen op maat gemaakt worden. Kies zelf een leuke stof en maak je camper helemaal af! Een stoelhoes op maat is al verkrijgbaar vanaf € 175,– per set!

Hoesjes voor de hoofdsteunen kunnen tegen een meerprijs van € 15,– met uw eigen logo of naam bedrukt worden! Leuk om te geven, leuk om te krijgen!

 

DSC_0985

5 maart 2014

Actueel

Copyright © 2018 CustomCamp | sitemap | online partner: web & co