Custom Camp

De ideale camper!

De ideale camper! Dit wordt ‘m! Nou ja…bijna dan!

Al sinds de start van ons bedrijf 6 jaar geleden vragen mensen hoe onze eigen camper eruit ziet. Best zuur om keer op keer te vertellen dat er geen eigen camper is. Toch is een camper voor slechts 2 weken vakantie per jaar ook niet echt een geweldige investering wat mij betreft, daarvoor moet je echt wel wat meer weekjes per jaar vrij kunnen zijn. Geen paniek, onze tijd komt nog!

Daarbij hebben we onwijs veel gave modellen voorbij zien komen en zijn we enorm geïnspireerd door onze klanten, maar de absolute match voor ons gezin was er nog niet echt…

Maar… hij is voorbij gekomen hoor! De bus met de, voor ons, ideale indeling!

Een uitschuif bed achterin (voor paps en mams), een zeer ruime zit, om te bouwen naar bed (niet in dit voorbeeld als bed te zien) voor de kids en bij een iets oudere bus ook RDW erkend voor personenvervoer (zeer belangrijk!) Een keuken, rondom kastruimte en wat ons betreft een mobiel toilet voor noodgevallen en een buitendouche!

De foto’s van deze super gave camper even ter inspiratie! In maart 2018 gaat die ‘van ons’ mee naar de Camperbeurs in Houten. En dan een groot bord erop NIET TE KOOP, voor het geval dat… :-)

 

CustomCampDeze Mercedes Vario bus is natuurlijk helemaal super, maar wij zelf gaan straks kiezen voor een Fiat Ducato model L3H2 omdat wij helaas niet in het bezit zijn van een vrachtwagen rijbewijs. Daarbij gaat hij t.z.t. de verkoop in en dan is een Ducato model net wat meer gangbaar. Neemt niet weg dat ik deze bus persoonlijk echt prachtig vind!

 

 

 

 


JFT_3723 camperbouw

 

 

 

 

 

 


Het bed bovenin is uit te schuiven naar een bed van 140×195 cm en overdag heb je een heerlijk riant zitje voor minstens 4 personen en ons geval, 2 honden!


JFT_3744 JFT_3743 JFT_3740 JFT_3739

 

 

 

 

 

 


 

Het bed schuift eenvoudig uit over de zit. Ons idee is het bed iets hoger te plaatsen zodat de kinderen op de zit kunnen slapen deels onder het bed. De zit zal in onze camper straks zo’n 120×180 zijn, perfect voor 2 kinderen. En dan op de grond natuurlijk plek voor 2 manden! Mits de honden daar braaf in gaan liggen…


JFT_3722 camperinbouw

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Deze camper heeft de keuken opgesplitst wat een super speels en leuk idee geeft, maar waarschijnlijk wordt dat krap in het model wat wij voor ogen hebben. Wel super gaaf zo!


camperinbouw

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Dit model heeft een aparte, complete douche en toiletruimte. Wij zelf kiezen voor een buitendouche en mobiel toilet, maar de keuze van deze klant spreekt voor zich aangezien zij de camper de komende jaren dagelijks gaan gebruiken als een 2e huis.


JFT_3717 JFT_3718 camperbouw

 

 

 

 

 

 

 

 


JFT_3725 customcamp

 

 

 

 

 

 

Zoveel mogelijk kastruimte is altijd handig! Zeker met een gezin!


camperinbouwcamperinbouw

Elektra, gas en water mogen uiteraard niet ontbreken!

 

 


JFT_3715 camper laten bouwen

Over smaak valt te twisten, maar wij zien deze wel zitten! Uiteraard met wat persoonlijke aanpassingen, maar daarom heet het ook een CustomCamper!


 

 

 25 september 2017

Actueel

Copyright © 2018 CustomCamp | sitemap | online partner: web & co