Custom Camp

Een goed begin!

Een goed begin!

 

We zijn het nieuwe jaar goed begonnen! Vorig jaar rond deze tijd was het nog wel even duimen draaien of we de winter wel een volle werkplaats zouden  hebben, maar 2014 begint echt top! Eind deze maand gaat de eerste CustomCamper 2014 alweer de deur uit. De prachtige touringcar van OTS racing wordt omgebouwd naar een geweldige camper waardoor de race circuits alleen nog maar leuker gaan worden. De camper krijgt aan de binnenkant een CustomCamp make-over, maar rijdt straks ook rond met ons logo. En dat wordt geen ‘stickertje’….

 

Door het volume van de touringcar is het strak plannen geblazen, want 3 buscampers achter elkaar in de werkplaats is even geen optie. Gelukkig hebben we nog een brug waar een camper op kan staan. Deze maand zullen we nog 3 hefdaken gaan plaatsen en de eerste Nissan NV200 voor 2014 is deze maand ook alweer een feit!

 

Eind januari staan we op de camperbeurs in Gorinchem (we staan zelfs op de home page!). We moeten er echter nog wel even tussenuit piepen voor een Symposium in Utrecht. Daarover later meer!!

 

Terug van de beurs is het alweer februari. Februari staat in het teken van een mobiele kapsalon bouwen, een SRV wagen uit de 80’s omtoveren tot een mobiele plek voor Bewonersbedrijf Berflo B.V. en we gaan aan de slag met onze eigen verhuur camper! Ja, de verhuurplannen zijn hiermee ook een feit!

 

In maart staan er ook alweer 2 interessante projecten op de agenda waaronder een oude Mercedes! Dat vinden we altijd leuk! En in maart zijn we ook weer te zien op de Camperbeurs in Houten. Met welke camper? Ik heb nog geen idee. Zal nog spannend gaan worden, want de kans is groot dat de Zwarte Zwerver verkocht is en we geen tijd hebben om een nieuwe te maken. Ai….nog maar niet te ver vooruit denken dan maar.

 

De aftrap van dit jaar is in ieder geval top! De mouwen zijn opgestroopt en wij zijn er helemaal klaar voor!

 

En Sjaak…Sjaak houdt het allemaal goed in de gaten en neemt zijn taak als ‘waakhond’ uitermate serieus, zoals ook hier te zien is….

 

Sjaak.110 januari 2014

Actueel

Copyright © 2018 CustomCamp | sitemap | online partner: web & co