Custom Camp

Volop in ontwikkeling!

Volop in ontwikkeling!

We zijn inmiddels 1 jaar en 9 maanden op weg en ons bedrijf is volop in ontwikkeling. Deze maand vieren we de bouw van onze 40e camper en we hebben volop plannen voor de toekomst!

 

Camperverhuur

Om nog meer mensen enthousiast te krijgen voor een CustomCamper hebben we besloten in het seizoen van 2014 1 of 2 CustomCampers te gaan verhuren. Veel mensen zijn bij het zien van een CustomCamper overtuigd dat zij zoiets willen, anderen moeten het eerst zien, voelen, maar ook beleven. Dat kan nu! Het is de bedoeling dat we een tweepersoons camper gaan verhuren en een vier personen uitvoering. Meer informatie volgt zo spoedig mogelijk! Lees hier alvast over de eerste aanzet.

 

Jachtbouw

Door de opleiding scheepsbetimmering en jarenlange ervaring in de jachtbouw van zowel Bjorn als ons medewerker Richard ten Cate hebben wij besloten naast custom made campers ook custom made interieurs te bouwen voor kajuitzeiljachten en sloepen. Ook hierover volgt binnenkort meer informatie. Lees hier over de eerste stappen en gedachte achter deze bijzondere stap.24 september 2013

Actueel

Copyright © 2018 CustomCamp | sitemap | online partner: web & co