Custom Camp

Hefdak camper

hefdak-camperHet laten plaatsen van een hefdak op uw camper verschaft u direct veel meer ruimte en comfort. Hierbij kunt u denken aan de ruimte voor het plaatsen van een extra bed. Maar ook aan het genieten van comfortabele staruimte. Een hefdak is dus zeker een aanrader!

Wij kunnen een hefdak op uw camper plaatsen over de gehele lengte van uw kampeerauto, maar ook alleen op een door u gekozen plek. Wij beschikken over het perfecte materiaal, gereedschap en over de ervaren vaklieden die het plaatsen van een hefdak tot een groot succes maken. Daarbij houden wij ook zeker rekening met uw budget.

Hefdak camper aandachtspunten

Het laten aanbrengen van een hefdak op uw camper is een geweldige manier om het comfort en de ruimte te vergroten. Wel zijn er enkele punten waar u maar beter op kunnen letten:

CustomCamp scoort erg goed op bovengenoemde punten en ligt daarom voor de hand als uw keuze voor het plaatsen van een hefdak op uw camper. Wij doen geen concessies aan de kwaliteit en zorgen ervoor dat u als klant buitengewoon tevreden zult zijn. Tevens hebben wij een ruime ervaring in het aanpassen van campers. Bij ons bent u verzekerd van een perfecte plaatsing van het hefdak voor uw camper.

Tijdens een vakantie met uw camper zit u vast niet te wachten op problemen met uw hefdak. Laat daarom de werkzaamheden uitvoeren door ons deskundig bedrijf. Heeft u nog vragen? Bel of mail ons dan nu voor meer informatie over het plaatsen van een hefdak op uw camper.

Actueel

Copyright © 2018 CustomCamp | sitemap | online partner: web & co