Custom Camp

Hefdak kampeerauto

hefdak-kampeerautoEen hefdak voor uw kampeerauto is een fraaie oplossing als u de beschikking wilt hebben over meer ruimte, bijvoorbeeld voor een extra slaapplaats. CustomCamp is de specialist in het ombouwen en aanpassen van kampeerauto’s. Ons team bestaat uit ervaren vaklieden die op een efficiënte wijze het hefdak op uw kampeerauto plaatsen.

Het aanschaffen van een camper is voor vele mensen geen optie vanwege de prijs. Een hefdak plaatsen is een slimme oplossing als u uw bus wilt aanpassen naar een kampeerauto. Door voor deze oplossing te kiezen kan uw camper in aanmerking komen voor het kampeerautotarief dat de belastingdienst hanteert. Kom gerust eens bij ons langs om de mogelijkheden te bespreken.

Hefdak kampeerauto laten plaatsen door onze vaklieden

Als u de plaatsing van een hefdak voor een kampeerauto overweegt, wilt u er uiteraard zeker van zijn dat het in een keer goed gebeurt. Bij CustomCamp kunt u daar geheel vertrouwen. Wij hebben dergelijke specialistische werkzaamheden al veel vaker verricht naar tevredenheid van onze klanten. Dat zal u het nodige vertrouwen in ons geven.

Ook wanneer u ten volle wil profiteren van het verlaagde belastingtarief kunnen wij uw bus ombouwen tot een kampeerauto die aan alle voorwaarden voldoet. Op die manier krijgt u een volledig op maat gemaakte kampeerauto waarvan u vele vakanties lang zult genieten. Zo maken wij het genot van een camper voor iedereen bereikbaar.

Wilt u meer weten over de plaatsing van een hefdak op uw kampeerauto? Maak dan nu een afspraak met een van de mensen van CustomCamp.

Actueel

Copyright © 2018 CustomCamp | sitemap | online partner: web & co