Custom Camp

Hefdak zelfbouw

hefdak-zelfbouwHet laten plaatsen  van een hefdak voor uw camperbus is voor u financieel niet haalbaar? Onze hefdak zelfbouw service biedt u allerlei mogelijkheden waarbij u wel binnen uw budget blijft. Bent u zo handig dat u een hefdak zelf kunt plaatsen op uw bus of camper? Bij ons bestelt u het hefdak van uw keuze voor een uiterst aantrekkelijke prijs.

Wij bieden een fantastische hefdak zelfbouw oplossing als u uw bus wilt uitbreiden met een hefdak. En natuurlijk kunt u rekenen op ons deskundige advies zodat u weet waarop u moet letten bij het zelf plaatsen van het hefdak.

Hefdak zelfbouw service CustomCamp

Met onze hefdak zelfbouw service kiest u voor de hoogste kwaliteit tegen een redelijke prijs. Wij kennen de kneepjes van het vak en dan kunt u volop van profiteren. Een van de grote voordelen van onze hefdak zelfbouw mogelijkheid is  dat u bespaart op arbeidsuren door het zelf te doen.

Droomt u maar vast van de fantastische reizen die u zult maken in uw bus met hefdak. Wij leveren het door u gekozen hefdak snel en voordelig. En vanzelfsprekend kunt rekenen op ons deskundig advies voor de doe het zelver. Als u de vaardigheden bezit om uw camper of bus zelf te voorzien van een hefdak, kunt u flink besparen op uw kosten.

Wilt u niet over één nacht ijs gaan, maar eerst alle details weten van onze hefdak zelfbouw service? Uiteraard begrijpen wij dat. U kunt vandaag nog een afspraak maken met een van onze specialisten. Wij staan u graag te woord. Mail of bel ons nu.

Actueel

Copyright © 2018 CustomCamp | sitemap | online partner: web & co