Custom Camp

Hefdaken

Hefdaken

Een hefdak biedt het optimale kampeergevoel! Het maakt van elke bus een èchte camper en met een groot hefdak kunt u ook nog eens 2 extra slaapplaatsen creëren.

 

Belastingdienst en RDW

Een hefdak is niet alleen leuk, het is ook een eis van de Belastingdienst en RDW indien uw bus geen stahoogte heeft van minimaal 1m70.

 

Diverse soorten en maten

CustomCamp levert diverse soorten en maten hefdaken van verschillende leveranciers. Wij werken o.a. samen met SCA, Reimo en daken die wij op maat laten maken in Engeland voor o.a. de Nissan NV200 en Renault Kangoo. Uiteraard leveren wij ook hef- slaapdaken voor o.a. VW, Opel Vivaro, Ford Transit en andere merken.

 

Verhoogd dak

Naast het leveren en plaatsen van hefdaken kunt u bij CustomCamp ook terecht voor verhoogde daken, passend voor een groot aantal bussen.

 

Montage hefdak

Uiteraard zijn wij gespecialiseerd in het monteren van hefdaken en het afwerken van de hemelbekleding. Ook zaken als het verplaatsen van de airconditioning of het opnieuw aansluiten van de bestaande verlichting zijn ons uiteraard niet vreemd. Bent u zelf handig? Het is natuurlijk ook mogelijk om een hefdak of een verhoogd dak zelf te plaatsen.

 

hefdaken

 

 

Actueel

Copyright © 2018 CustomCamp | sitemap | online partner: web & co