Custom Camp

Citroen Jumpy hefdak

Citroen Jumpy hefdak

Zoals beloofd een verslag van onze ervaring:

Nadat ik jullie via internet gevonden had volgde er snel een afspraak. En omdat het direct goed en vertrouwd voelde, was ik meteen overtuigd dat mijn campertje bij jullie gebouwd moest worden.

Daar heb ik geen spijt van. Ondanks de verre reis die ik daar een paar keer voor heb moeten maken. We zijn erg blij en uiterst tevreden over het proces en het uiteindelijk resultaat.

Naast de gesprekken die we in jullie werkplaats gevoerd hebben was er ook veel mailcontact. En toen het busje tot camper omgetoverd werd stonden er regelmatig foto’s op de site. Zo kon ik op afstand het verbouwen volgen.

En nu hebben we 4 weken in de camper gewoond en zeker ook slecht weer gehad. En de maat en de inrichting is helemaal passend bij ons. Alles werkt en de hoeveelheid bergruimte die in deze kleine bus gerealiseerd is is geweldig en meer dan genoeg voor ons.

Helaas toch een klein kritiekpuntje, maar opbouwend bedoeld.

Evelyn is zo enthousiast in haar begeleiding dat ze af en toe teveel wil toezeggen en dan is het een teleurstelling wanneer dat later toch niet blijkt te kunnen.

Hartelijke groet van tevreden klanten, Riny en Annelies

Oktober 2013

Citroen jumpy campercitroen jumpy

8 november 2013

Actueel

Copyright © 2018 CustomCamp | sitemap | online partner: web & co