Custom Camp

Toyota Hiace camper

Toyota Hiace camper

Direct toen we hem zagen staan bij de vorige eigenaar op een boerenerf in Limburg, vonden we ‘ onze’  donkerblauwe Toyota Hiace bus het elegantste busje ooit. Trots reden we langs aspergevelden ermee naar huis. En enkele weken later reden we weer langs de velden, maar deze keer langs de Twentse landerijen: op naar Hengelo.

Daar viel ons enthousiasme over de Hiace in vruchtbare aarde bij CustomCamp. Bjorn en Evelyn waren minstens zo gemotiveerd als wij om de bus om te bouwen op een manier die helemaal paste bij ons en bij de bus. Mooi materiaal, de goede kleuren, treffend maar fraai ontwerp. Maatwerk, met liefde gedaan. De binnenkant van de bus ademt nu – net als de buitenkant- warmte en charme!

En nu rijden we alsmaar weer langs ‘s heren wegen, we zitten met plezier in de bus, we slapen erin, we lachen er en hebben er goede gesprekken, drinken er koffie en trekken er de wandelschoenen aan. En als we dan aan het eind van de wandeling onze kampeerbus daar op de parkeerplaats zien staan, dan is het zo zichtbaar: deze CustomCampbus heeft het: charme!

Marga en Jop

17 november 2012
: ,

Actueel

Copyright © 2018 CustomCamp | sitemap | online partner: web & co