Custom Camp

Nederlandse Kampeerauto Club

 

Profiteer van de voordelen en word lid van de NKC (Nederlandse Kampeerauto Club)!

 

CustomCamp is aangesloten bij de Nederlandse Kampeerauto Club. De NKC (Nederlandse Kampeerauto Club) telt ruim 25.000 leden en is daarmee de grootste camperclub van Europa. Het hoofddoel is het behartigen van de belangen van de kampeerautogebruiker in Nederland en daarbuiten.

Maar de NKC, opgericht in 1976, doet meer. Zij organiseert recreatieve activiteiten, prachtige camperreizen voor groepen over de hele wereld, geeft informatie en advies over alles wat met het gebruik van de kampeerauto te maken heeft. Dankzij het grote aantal leden zijn er aantrekkelijke afspraken gemaakt met een selecte groep van verzekeringsmaatschappijen. Dus ook voor uw kampeerautoverzekering bent u bij de NKC op de juiste plek. En alle NKC leden kunnen terugvallen op een ervaren camper-specialistengroep bij Europa’s grootste rechtsbijstandverzekeraar.

Alle leden ontvangen de NKC/CCI-combicard. Dit is niet alleen de lidmaatschapkaart, maar ook dé card om van diverse extra voordelen te kunnen profiteren. En, last but not least, is er hèt blad voor de camperaar, Kampeerauto. In dit onafhankelijke magazine leest u 9x per jaar over allerlei zaken op het brede gebied van camperen. Kortom: Met de NKC bent u in staat om onbezorgd te genieten van uw kampeerauto.

Meer informatie vindt u ook op www.kampeerauto.nl

Actueel

Copyright © 2018 CustomCamp | sitemap | online partner: web & co